Épített zuhanykabin egyedi méretben

Zuhanykabin készítés – gyártás egyedi méretben az Ön igényei szerint!

Ha impozáns fürdőszobát szeretne, építtessen egyedi üveg zuhanykabint otthonába. Professzionális egyedi üveg zuhanykabinok, pont, úgy ahogy Ön megálmodta. Egyedi zuhanykabinok kedvező áron, gyors határidővel - ingyenes helyszíni felméréssel.

A legfontosabb tudnivaló hogy csak minőségi vasalatokkal és anyagokkal dolgozunk. Felmérés során szinte csak lézeres berendezést használunk, így biztosan méretpontosan illeszkedik majd a zuhanykabin a fürdőszobájában.


Zuhanykabin fajtái:

  •     Akadálymentes zuhanykabin
  •     1 falas üveg zuhanykabin
  •     2 falas üveg zuhanykabin
  •     3 falas üveg zuhanykabin
  •     Aszimmetrikus zuhanykabin
  •     Üveg zuhanykabin hátfallal

Zuhanykabin vasalatok

Zuhanykabin készítésénél több féle vasalatból választhat (zsanérok, kilincsejk mind minőség anyagokból készült – garanciával) de van több féle-formájú típusú, színű. Így az Ön fürdőszobájához fog illeszkedni mind design-ban, mind pedig az ön elképzelése szerint. A vasalatokra is garancia van!


Zuhanykabin üvegek, fajták

Minden esetben 8mm edzett üvegből készítjük, alap  esetben float üvegböl, de kérésre akár egyedi üveggel (pl printelt üveg, homok fújt, savmart üveg - egyedi mintával) is el tudjuk készíteni, le tudjuk gyártani a zuhanykabin üvegfalát. Kérésére bármilyen bonyolult mintát el tudunk készíttetni, ha egyedi üvegből szeretné zuhanykabinját, de digitális minta szükséges.


Az épített zuhanykabin ára:

Öntől függ, hiszen ön választja ki a vasalatokat - vagyis a szerelvényeket és Ön határozza meg milyen típusú / fajtájú zuhanykabint szeretne. A zuhanykabin árát a zuhanykabin építés készítés során felhasznált biztonsági üveg méretei – oldalfalak száma és a választott konzol, zuhanykabin vasalat illetve a kilincs határozza meg. Kérjen ajánlatot kötelezettség nélkül!


A zuhanykabin készítés ideje:

Átlagosan a felméréstől számított 5-7 napon belül komplett kulcsra készre építjük zuhanykabinját. Maga a beépítés hozzá vetőlegesen 5-7 óra, de ez függ a beépítés körülményeitől illetve a zuhanykabin fajtájától.


Ha zuhanykabin készítéssel, építéssel kapcsolatban kérdése van hívjon minket vagy írjon nekünk!

A műanyag zuhanykabinok nem elég időtállóak és esztétikailag sem nyújtanak kellően előkelő látványt? Akkor, kérjen online ajánlatot.


Épített üveg zuhany típusok

Zuhanykabinjaink kizárólag 8 mm vastag edzett üvegből készülnek és ebből adódóan jóval tartósabbak, mint az áruházakban kapható kész zuhanykabinok.  A vízzárást különböző profilok biztosítják az üveg élére szerelve.  A zuhanykabinok gyártása helyszíni felmérést követően történik, mely kb. 1 - 2 hetet vesz igénybe, majd időpont egyeztetés alapján történik a beépítés. A helyszíni felmérés ingyenes


Kérésre a belső oldalt tartós vízlepergető felülettel is el tudjuk látni.

Zuhanykabin, zuhanyfalas megoldás:

Abban az esetben, ha zuhanyfalas megoldást szeretne a fürdőszobájába, akkor érdemes tisztában lenni azzal, hogy több típusú kialakítás létezik, melyek különböző előnyökkel bírnak. Mivel a zuhanyfal esetében nem egy zárt kabinról van szó, így elsősorban azt kell figyelembe venni, hogy mely irányban találhatóak olyan berendezési tárgyak a fürdőszobában, amelyeket érdemes megvédeni a rácseppenő víztől. Ilyenek lehetnek például az értékesebb bútordarabok vagy a mosógép, aminek nem szerencsés eláztatni a kezelőpaneljét.

Ezen kívül azt is tekintetbe kell venni, hogy sarokra vagy csak egy falhoz kerülne a zuhanyzótér. Amennyiben sarokról van szó. Akkor gyakran elég egyetlen oldal zuhanyfallal való kiépítése. Míg csak egy falhoz kapcsolódik a fürdőtér, akkor érdemes pluszban még kisebb elemeket is hozzárendelni a fő zuhanyfalhoz. Mindenesetre akármelyik típust is választja, abban biztos lehet, hogy egy kellemes látványvilágú, modern teret tud létrehozni a zuhanyfal segítségével.

Válassza Ön is ezt a megoldást és nem fog csalódni!


A széles termékkínálatnak és egyedi kialakításoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megoldást.

Akadálymentes zuhanykabin:

Az akadálymenetes zuhanykabin készítésnél – még tervezéskor csak süllyesztett típusú fajtájú zuhanytálcát használjanak. Az általunk beépített egyedi zuhanykabinok minden fürdőszobába illeszkednek. Az ormótlan és nehezen tisztítható kádakkal ellentétben kis helyet foglalnak így praktikus is! Minden korosztály részére könnyen használható. Nem kell nagyot ki - be - le lépni, könnyű kiszállni és igény szerint kapaszkodóval is kérhető!

 

 

Zuhanykabin referenciáink..

Ingyenes árajánlatkérés üveges munkára Töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat, ne bizza a véletlenre