Üvegajtó készítés egyedi méretben. mintával

Az általunk készített - gyártott üvegajtók minden esetben 8mm vagy annál nagyobb és vastagabb edzett biztonsági üvegből készülnek.

Üvegajtó készítés egyedi méretben, egyedi az Ön által választott üvegből, amely akár készület edzett float üvegből, savmart vagy homokfúvót kivitelben, választható mintával, színnel, üveggel és akár élethű hd és nem sokára 3d képpel.

  • Az üvegajtónak nem csak design funkciója van, hiszen a sima ajtóval szemben az üvegajtó átengedi a fényt ezáltal sokkal nagyobbnak tűnik a tér.

Az üvegajtó több funkciós lehet, lehet belső szobai üvegajtó, zuhanykabin üvegajtó, beltéri és kültéri üvegajtó.

Az üvegajtó milyenségét a funkciója határozza meg. Az épített egyedi üvegajtók általában 8mm edzett biztonsági üvegből készülnek, de alkalmazható számos egyedi üvegtípus is.

  • Üvegajtó pántokra, zsanérokra gyártói garancia van. A zuhanyajtó, üvegajtó pántok -zsanérok számát az üvegajtó mérete határozza meg.

Minél nagyobb az üvegajtó annál több üvegajtó zsanérra lesz szükség. Az üvegajtó vasalatai még impozáns megjelenést sugároznak üveg vagy zuhany ajtajának.

Üvegajtó - zuhanyajtó szerelvény lehet szál csiszolt, fényes ezüst króm színű.

 

Beltéri üvegajtó:

Üveg szobaajtó, irodai üvegajtó akár eltolható kivitelben, akár rejtett beépítéssel, zuhanykabin üvegajtó, vitrinajtó, kádparaván harmonikanyíló ajtó.

Kültéri üvegajtó:

Az üvegajtó lehet kültéri üvegajtó edzett ragasztott  hőszigetelt biztonsági üvegből is, amely akár eltolható működéssel vagy hagyományos módon isnyitható.

Zuhany, zuhanykabin ajtó:

Átlagosan 60-75 cm  szélese de ennél szélesebb / 210cm magasabb üvegajtó - zuhanyajtó nem javasolt, hiszen az üvegnek is komoly súlya van, és az üveg/zuhanyajtó zsanérja is korlátozottan terhelhető. Szélesebb kivitelben 2 részből kell készíteni.

 

Ingyenes árajánlatkérés üveges munkára Töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat, ne bizza a véletlenre